Camí de la Font Soleia (Bauma de la Pinassa)

Aquest trajecte ja el vaig fer fa temps però aquest cop anirem a buscar la Bauma de la Pinassa i passarem per la variant de font de l'Om i Cova de l'Om.



El camí ja l'hem fet però les parets sempre ens impressionen.



Arribem a la Font Soleia



Un cop passada la font ens endinsem per la Canal Freda i fent honor al seu nom veiem una bona columna de gel.




Arribem a un lloc on realment hi ha la canal freda i es desdibuixa el camí, volem anar a la bauma de la pinassa i tindríem que girar a la dreta, sembla que baixi un camí avall, en aquest punt no tenim clar cap a on hem d'anar.

Tenim sort, ja que en aquells moments arriba una colla de gent que ens acompanyarà fins  a la bauma que per casualitat anem tots al mateix lloc.

El camí baixa per la canal i va tombant a poc a poc, a la nostre esquerra i a una 5 minuts veiem una fita que ens fa tombar una altra vegada a l'esquerra i pugem amb força, a uns 50 metres tornem a girar a l'esquerra i ja hi som, hem fet un cargol.

  

Tornem a buscar el camí de Font Soleia i arribem a una petita esplanada des d'on podem pujar a banda dreta a un mirador espectacular, em sap greu però se'm van acabar las piles de la càmera i no vaig poder fer cap foto, aquest mirador forma part de la carena de la Roca Foradada.

Tornem a baixar al camí i davant nostre hi ha una roca que podem grimpar-la, el camí de la cova i la font de l'Om comença a la seva base esquerra, però nosaltres ens fa gràcia grimpar una mica, arribem a la font de l'Om i a la petita cova; Finalment enfilem fins al Monestir per una esplanada que per cert encara està plena de neu. 

2 comentaris:

Oriol ha dit...

Hola Josep,
divendres et vaig enviar un mail a l'adreça que surt a la teva info de contacte. Si li pots fer un cop d'ull, t'ho agraïré.
Salut,
Oriol

aleix ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.