L'Ermita de Santa Agnès i la caminada al voltant de la Mola


Vam estacionar el cotxe una mica més amunt de Can Robert, desprès de pujar un tram en cimentat entre dues roques i més amunt desprès d'un revolt a l'esquerra hi ha una petita esplanada. Varem anar cap amunt per un roquissar deixant la pista de vehicles a ma dreta i al final vam agafar un petit camí a ma esquerra, allà comença el camí que va a parar a la Canal de l'Abella.
    
Mapa de la ruta
  
Un cop arribem al Morral del Drac (Darrera la Mola), tornem a baixar per un altre canal, la Canal de Santa Agnès vam baixar una bona estona i al veure un senyalització de ferro verd tirem a ma esquerra i trobem l'Ermita de Santa Agnès, estranya edificació en runes però que gràcies a la seva construcció dins la roca encara s'aguanta després de 7 o 8 segles. Tan la seva ubicació com el seu estat ruïnós li donen un estrany atractiu
    
Entrada al recinte
  
Entrada dins la roca abans d'arribar a l'Ermita
   
L'Ermita
     
Interior de l'Ermita
     
Bases d'aigua amb una estança contigua a l'Ermita
    
Després de visitar l'ermita vam tornar a pujar per la canal i vam arribar a la mola comprant una "Coca-Cola" que ens va costar una pasta 2,75 €, pagant aquesta quantitat em vaig recordar dels viatges que es fan els burrets per pujar els articles del bar.
    
     
Baixant la Mola pel Camí dels Monjos, se'm va ocórrer fer una variant i baixar per la Carena de les Animes sortint al camí de Font Soleia i tornant per aquest camí.
    
  
El Puma estava una mica cansat però va decidir seguir-me i vam completar la volta.