La Carena del Ginebres


Carena situada a la banda oest del massís de Sant Llorenç de Munt, he deixat el cotxe a un kilòmetre més amunt dels estacionaments de l'Alzina del Salari en un costat de la carretera habilitat per deixar vehicles, allà mateix en un revolt agafo un camí que fa baixada que em portarà fins a la Riera de les Arenes i allà davant meu ja veig el Turó de Coll PruneraLa pujada a aquest turó, és força feixuga, ja que s'ha de fer a ple sol i en el mes d'agost es nota la falta d'ombra. Un cop a d'alt del turó les vistes son estupendes.

A l'oest Castellsapera i el Turó de la PolaAl nord El Montcau i la Carena dels Clapers
Al sud la MolaA l'est el Morral d'en Bens

I tot seguit baixo cap el Coll Prunera, he anat confiat i m'he trobat baixant direcció nord un altre vegada cap a la Riera de les Arenes, he tingut que recular fins a trobar el punt on sortia un camí cap a l'est que de fet em fa abandonar el camí que estava seguint.

Ja estic davant del Morral d'en Bens.
I per darrera tinc el Turó de Coll Prunera.

Provo de pujar pel dret per uns camins un xic perdedors i arribo quasi a d'alt però vaig sol i qualsevol petita caiguda pot ser més important del que sembla en un principi, així doncs torno a baixar i agafo el camí que envolta el turó per la seva banda esquerra, el camí està un pel poblat de bardisses.
   
Passat el coll dels Ginebres i abans d'arribar al Morral Gran hi ha una cruïlla de camins que has d'estar atent i agafar sempre el que va direcció est o bé sud-est.

Un cop arribat al Morral Gran, el camí ja és plané i en 10 minuts ja arribo al camí de la Carena de Pagès en el lloc on hi ha la cruïlla cap a la Font Flàvia, descanso 5 minutets i torno pel mateix lloc.
   

1 comentari:

Kraxpelax ha dit...

My Babe Misogyn Wallpapers:

http://screenfonds.blogspot.com/

Feel free to announce your blog on mine.

- Peter Ingestad, Sweden